MIT JELENT SZÁMUNKRA AZ INNOVÁCIÓ

Ügyfeleink számára új gondolatokat szállítunk, hogy a problémáikról egy másik szinten kezdjenek gondolkodni, máshol keressék a megoldást, mint ahol eddig tették.

—————–

“Nézni, amit mindenki néz, és látni, amit senki sem látott eddig. Számomra ez az innováció.”
Dr. Szent-Györgyi Albert       

Ügyfeleink számára új gondolatokat szállítunk, hogy a problémáikról egy másik szinten kezdjenek gondolkodni, máshol keressék a megoldást, mint ahol eddig tették.

Mi az innováció?

Az innováció, az újítás ugyanúgy jelent egy gondolkodásmódot, mint alapelvek, módszerek, készségek, eszközök és technikák együttesét. Az innováció a jövőbe vetett hit, meggyőződés arról, hogy a dolgok mindig lehetnek jobbak. Bizonyosság, hogy az új ötleteknek pozitív ereje van. Bizalom a képzelőerőben, a leleményességben, a megérzésben, az ösztönben és a racionális gondolkodásban az elemzésben, az értékelésben és a mérésben.

Új gondolatok átültetése a gyakorlatba

Hiszünk abban, hogy az innovatív megoldások viszik előre a termelékenységet, a versenyképességet. Az igazán jó vezetők, értékesítők, és egyéb kulcspozícióban levő munkatársak fontos készsége kell legyen, hogy észre vegyék és végig vigyék újító gondolataikat. Mindez az emberben, a munkatársak gondolkodásában, hozzáállásában kezdődik. A Sensa célja, hogy a munkatársakban lévő kreativitást felszínre hozza és ezt a megközelítést a szervezeti kultúra részévé tegye.

Érdemes feltenni néhány kérdést. A Te munkatársaid mennyire innovatívak? Hogyan válogattok a jó ötletek közül? Mi valósult meg ezek közül az elmúlt fél évben? Hogyan hozzunk létre innovatív gondolkodást támogató kultúrát?

Ha érdekel a témában javasolt tréningünk, lépj velünk kapcsolatba.